LA PATO TRAU LA LLENGUA
Tribut a la música en valencià

La música en valencià és, hui en dia, una realitat consolidada. Obrint Pas, La Gossa Sorda o Aspencat poden presumir de ser grups valencians capdavanters en la creació de cançons que hui moltíssima gent coneix. Posteriorment, altres formacions han emprés el seu relleu i han completat un panorama musical amb una àmplia diversitat de grups i estils

la música en valencià està en el seu millor moment. Ha vingut per a quedar-se.

De totes i tots és ben sabut que LA PATO ha sigut una formació pionera en incorporar el rock valencià al seu repertori, fent una important llavor de difusió i normalització de la nostra música, escampant-la i popularitzant-la pels pobles de les distintes comarques valencianes.

LA PATO TRAU LA LLENGUA suposa un recorregut musical què abraça des dels inicis d’aquestes mítiques formacions valencianes fins les darreres tendències musicals. Un espectacle amb les cançons més emblemàtiques de cada grup completat amb unes breus ressenyes didàctiques.

T'agradaria comptar amb aquest espectacle?

Si estás interessat/a a contractar «La Pato trau la llengua» escriu-nos a través d’aquest formulari o per whatsapp  Un gran tribut t’està esperant! 

  ¿A qué tipo de organización perteneces? Elige:


  He leído y acepto la política de privacidad de este sitio web


  INFORMACION BASICA SOBRE PROTECCION DE DATOS PERSONALES

  Responsable: EXCELSIOR PRODUCCIONES S.L.
  Finalidad: Responderle a la consulta realizada así como para enviarle, información comercial de nuestros productos y servicios.

  Legitimación: su propio consentimiento, el interés legítimo.

  Destinatario: no cederemos sus datos a terceros, salvo obligación legal.

  Derechos: puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación o supresión de datos, así como disponer de otros derechos en lopd@espectaculos-excelsior.com

  Así mismo, le informamos que si no desea recibir información comercial de nuestros productos y servicios nos lo comunique en el cuerpo del mensaje (en el formulario anterior) o nos escriba a la dirección electrónica señalada en el párrafo anterior.

  Información adicional: www.espectaculos-excelsior.com

  Abrir chat